Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Erdhi nga Maqedonia e Veriut të gjej dashurinë, Blerimi: Jam mysliman i devotshëm, gruan e dua të ndershme

Djali i ri i Për’Puthen, Blerimi ka treguar më shumë për besimin e tij në fenë islame.

Ai tha se i pëlqen shumë të bëjë tat uazhe por nuk i ka realizuar për shkak të besimit që ka.

“Po flisja me Lokon. Unë do të doja ta mbushja trupin të gjithin më tatuazhe, por nuk më lejon feja. Edhe alk ool nuk pi prej fesë. Unë mund të kem bërë m ëkate shumë por nuk jam në dijeni”, tha Blerimi.