Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Epo tani janë çift? Mevlani i bën Ledjanës dhuratën që do donte çdo vajzë: Lum Ledjana

Pasi deklaruan se janë vetëm për njëri-tjetrin po shihen tashmë edhe të përkushtuar. Mevlani së fundi e ka surprizuar Ledjanën me një dhuratë.

Kjo e fundit e ka postuar në storien e saj në Instagram derisa edhe e ka falënderuar. Mevlani i ka dërguar një zinxhirë, me të cilin i drejtohet asaj “Mbretëreshë”.

Ndersa Ledjana ka shkruar “Faleminderit” në mbishkrim duke i bërë edhe tag. Ndryshe, Ledjana dhe Mevlani pritet të dalin nga studio si çifti i parë nga emisioni.