Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ende pa nisur sezoni turistik, shqiptarët dynden drejt plazhit/ Rriten temperaturat

Kjo fundjavë shënoi nisjen e plazhit thuajse në të gjithë bregdetin ende pa nisur sezoni turistik. Shqiptarët e Kosovës janë të parët që janë vendosur në Sarandë për pushime disa ditore.

Plazhi nisi. Pushuesit e parë kanë mbërritur në plazhet e Ksamilit.

Temperaturat e larta të fundjavës, ujërat e kristalta dhe qetësia i ka sjellë shqiptarët e Kosovës më herët në jug.

“Do qëndrojmë 7 ditë. Kam ardhur me familjen dhe prindërit. Më pëlqen shumë uji, mikpritja”.

Thonë se pa ndemia nuk i fr ikëson për të bërë pushime, por theksojnë se ende tregohen ku jdesshëm.

Plazhet e ëndrrave në Sarandë - Into Albania