Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Eduarti i ka parë këto foto? Arbana Osmani fillon dhe tregon më shumë seç duhej, me këmbët tek…

Arbana Osmani është një nga fytyrat më të dashura të ekranit. Ajo padyshim është një nga moderatoret më të artikuluara që ka televizoni shqiptar, me një karrierë të suksesshme.

Moderatorja gjithashtu njihet edhe për energjinë pozitive që përcjellë dhe stilin e veçantë që ka.

Kohët e fundit është vënë re se edhe Arbana, ngadalë ngadalë ka filluar të ekspozojë më shumë linjat trupore dhe të sjellë fotografi më pro vok uese se zakonisht.

A është duke ndjekur trendin e kolegeve të saj, apo ka fituar vetbesim e liri moderatorja e bukur.