Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Edhe Shqipëria rrèzikon/ Reagon Rusia për sülmin e Konsullatës shqiptare: Do e paguani edhe më shumë

Rusia ka hedhur poshtë ak uzat e bomb ardimit të konsullatës së nderit të Shqipërisë në Kharkiv.

“Rusia hedh poshtë me for cë ak uzat e Ministrisë së Jashtme shqiptare se forcat e ar matosura ruse dyshohet se kanë dë mtuar ndërtesën e konsullatës së nderit të vendit në Kharkiv”, tha zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zakharova.

Në 7 mars, Ministria jonë e Jashtme njoftoi në Tëitter se konsullata e nderit është shkatërruar nga bombardimet ruse:

“Shqipëria e dë non me forcë agres ionin rus që solli shkat ërrimin e konsullatës së nderit të Shqipërisë në Kharkiv. Autorët do të mbajnë përgjegjësi”.