Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E zeza nënë/ E mori makina para ndërron jetë pas 5 ditësh vuajtje në spital 11-vjeçari shqiptar

Ka humbur jetën 11-vjeçari, i cili u p ërplas nga makina tip ‘Mitsubishi’, 5 ditë më parë në Kukës.

Aksident trafiku në Sllatinë | Bota Press

E.M, 11 vjeç u aksi dentua nga shtetasi A.H, 35-vjeç. I mit uri u nis me urgj encë në spitalin e Tra umës.

Fa tkeqësisht fëmija 5 ditë pas aksidentit nuk ka arritur t’i mbijetonte plag ëve të rënda, dhe ditën e sotme ka humbur jetën.

Kujtojmë që 35-vjeçari u vetëd orëzuar në po lici, ku ka treguar se e ka tra nsportuar 11 vjeçarin në spital me një makinë tjetër dhe më pas ia ka mbathur.

Aksident me 6 të plagosur pranë qytetit të Lushnjes – A2