Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E trishtë/ Pësoi go ditje në tru, humb je tën këngëtarja e njohur

Këngëtarja e njohur ka humbur j etën në moshën 73-vjeçare. Millie Small ka pësuar një go ditje në tru, në shtëpinë e saj në Angli.

Këngëtarja u bë e njohur me këngën “My boy llollipop”. Kjo këngë në vitin 1964 ishte një ndër më të dëgjuarat në SHBA dhe në Mbretërinë e Bashkuar.

Leave a Reply