Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E tallnin në shkollë i thoshin nëse ti s’do jetosh më familja jote do jetë e lumtur, 12-vjeçarja i jep fund jetës dhe lë një copë letër

Bull zmi është një pr oblem madhor i cili jo vetëm që po përhapet shumë, po edhe po me rr jetë.

E ditur bëhet se një vajzë 12 vjeçe i ka dhë në fun d jetës, pasi i thoshin në shkollë se nëse ajo nuk do të jetonte më njerëzit e saj do të ishin të lumtur. Charley Patterson gjithmonë qeshte dhe ishte shumë e mirë, por gjithçka ndryshoi kur shokët e saj nisën të talleshin me të.

Ajo i dha fund jetës dhe në një copë letër shkroi se kur të ike ajo ata do të ishin më të lumtur.

Nëna, babai dhe motrat e saj ende nuk munden t’ia falnin vetes që nuk e kuptuan në kohë se çfarë po ndodhte me të.

Në telefonin e vajzës janë gjetur shumë mesazhe ku e tallnin dhe o fendime dhe fyerje.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.