Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E shkreta nënë/ I biri i jep fund jetës se nuk përballoi dot fjalët që thanë kundër tij edhe pse nuk kishte faj

26 vjeçari Grant Townsend, u gjet i pa jetë nga nëna e tij në banesën e tyre në Hull, Humberside më 6 qershor të vitit të kaluar.

Image result for Grant Townsend,

Ai kishte luft uar me probl emet e shëndetit mendor për vite me radhë. Gj ykata kishte marrë vesh se ai kishte ndërmend t’i jepte fund jetës pas një aku ze false për për dhu nim kundër tij. Z. Toënsend u shpall i pa fa jshëm në një g
jyq.

Nëna e tij, Keely Gillbey i tha autoriteteve se djali i saj kishte fri kë pas titullit që mori si “për dhun ues” dhe mendonte se nuk do t’i largohej ky titull, edhe pse ai ishte shpallur i pa faj shëm.
“Shëndeti i tij mendor u për ke qësua nga viti 2017 pas aku zës së rreme”,- tha nëna e tij Gillbey.
“Të qenit i aku zuar, ndikoi shumë te ai në atë kohë. Unë pashë atë teksa për ke qetësohej”.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Image result for Grant Townsend dead