Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E rëndë/ 28-vjeçari i merr jetën të dashurës prej inatit pasi ajo nuk e ftoi në festën e saj

Një person i ar m atosur hyri në një festë, në Kolorado, ku ua mori jeten 6 personave dhe më pas i dha fund edhe jetës së tij.

Ngjarja ndodhi dy ditë më parë.

Zyrtarët e Kolorados thonë a utori ishte i mërzitur që nuk e kishin ftuar.

Policia thotë se 28-vjeçari, Teodoro Macias, q ëlloi për vde kje të dashurën e tij, Sandra Ibarra-Perez, 28 vjeç dhe pesë të afërm para se t’i drejtonte a rm ë n vetes.

Ngjarja ndodhi në Parkun Canterbury Mobile Home në Kolorado, të dielën.