Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E padëgjuar më parë, vajza lind djalin gjatë provimit: Në fillim qava, pastaj burri më tha…

Brianna Hill, një vajzë e sapodiplomuar në “Universitetin Loyola” në Çikago, e kishte llogaritur se do të ishte shtatzënë gjatë këtij provimi, por nuk s’i kishte shkuar kurrë në mendje se do të lindte pikërisht në atë datë.

Law Grad Goes Into Labor While Taking the Bar Exam, Has Her Baby and  Finishes Her Test | Inside Edition

Ajo tha:
Mendoja se do isha vetëm 28-javëshe shtatzënë kur do të bëja provimin. Megjithatë, për shkak të pandemisë testi u shty në tetor dhe kështu isha 38-javëshe. Bëja edhe shaka në fillim, duke thënë se do e jepja provimin nga krevati i spitalit. Por nuk më doli edhe aq shaka, e mora mësimin.

Versioni i ri i provimit parashikonte që gjatë dy ditëve provimi të ndahej në katër pjesë 90-minutëshe, për shkak të kushteve të pandemisë. Gjatë kësaj kohe duhet të rrije para kompjuterit dhe të mos lëvizje fare që të mos kishte dyshime për kopje.

Hill shtoi:

Ndjeva diçka gjatë 30 minutave të para të provimit. Shpresoja që ujërat të mos më kishin plasur. Por nuk mund të shkoja të kontrollohesha dhe kështu mbarova seksionin e parë të provimit. Sapo u ngrita kur mbarova, e kuptova që më kishin plasur ujërat.

Por edhe hyrja në sallën e lindjes nuk e ndaloi Hill-in të përmbushte qëllimin e saj. Unë bëra pushimin, u pastrova, thirra partnerin tim, maminë dhe mamanë, qava sepse isha pak në panik, pastaj u ula për të marrë pjesë në seksionin e dytë, pasi mamia më tha se kisha kohë para se të lindte nevoja të shkoja tek spitali, tha ajo. Hill arriti në spital rreth orës 5:30 pasdite dhe djali i saj lindi pas orës 10 pasdite.

The mum taking multi-tasking to a new level: 'no other option'