Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E pabesueshme/ Ndodh mrekullia: Gruaja dhe bebja e saj ndërrojnë jetë dhe ringjallen për pak minuta: Zot ruaji!

Ma kthi filloi rreth orës 12:30 në prag të Krishtlindjes. Trejsi e cila do linte në s pital pësoi arr est ka rdiak. Burri i saj Majk u ndje keq.

Si duhet të silleni me një foshnjë 0-3 muajshe? - asistencafamiljare.al

Ai sapo kishte hum bur gruan dhe foshnjën e tij. Mj ekët u çuditën nga kjo situatë sepse ishte shumë e rrallë.

Trejsi ishte e shëndetshme por ndodh mrekullia. Ajo dhe foshnja e saj ri ngjallen dhe m jekët menjëherë fillojnë të japin n dihmën.

Mj ekët bënë një ope racion ce zarian dhe shp ëtuan dhe gruan dhe fëmijën nga e k eqja.

Burimi: santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Foshnja më e vogël në botë lëshohet nga spitali në Japoni