Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E pa me sy se çfarë i bënte burri vajzës së saj 10 vjeçe dhe nuk e ndaloi/ Ai e la tre herë shtatzënë dhe ajo nuk bëri gjë: Si nuk ka pasur shpirt?

Nëna thuhet se bën çdo gjë për të mbrojtur fëmijën e saj, një histori që ka sjellë ”The Sun” është shumë e trishtë.

Një nënë edhe pse e dinte se burri i saj kapte vajzën e saj me z or. Vajza e saj kishte 10 vjeçe kur ndodhi për herë të parë, por nëna e saj nuk bëri asgjë për ta mbrojtur.

Marie Louise Andrews jetonte me vajzën e saj dhe burrin e saj Anoyke Andrews në Milton Keynes, Bucks në Amerikë. Vajza e saj mbeti tre herë shtatzënë dhe nëna e saj e fsheu se çfarë kishte ndodhur.

Pas shumë vitesh kur vajza mbushi 28 vjeçe ajo gjeti forcë të tregonte se çfarë kishte ndodhur. Të dy edhe nëna edhe njerku i saj morrën një dë nim goxha të gjatë.

Kurse gj ykatësi tha:

Ju nuk mund të quheni nënë, si mund ta keni lë nduar vajzën tuaj kaq shumë.

Nëna lejon burrin të përdhunojë vajzën që kur ishte 10 vjeç, e mban shtatzënë tri herë