Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E mërkurë e zezë! Humb jetën Shejh Neki (Shejh Ban) Shehu: I qoftë dheu i lehtë

Sot ndërroi jetë Shejh Neki (Shejh Ban) Shehu. I ndjeri ishte një humanist i madh i cili u kujdes që me fjalët e tij të urta të shprehte vlerë edukuese dhe njohëse.

Lajmi për humbjen e tij ka sjellë hidhërim të madh. Ai ishte një nga shqiptarët më të dashur që ka bërë shumë të mira.