Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E marta e dytë e pelegrinazhit/ Shqiptarët ngjiten Kishën e Laçit, luten për shërim: Të sjell shëndet, lumturi dhe begati!

Të shumtë ishin b esimtarët që u ngjitën në K ishën e Shna Ndout të Laç në martën e dytë të pelegrinazhit të 13 të martave.

Janë nga çdo skaj i vendit dhe përfaqësojnë  b esime të ndryshme por janë të devotshëm në Kishën e Shna Ndout pasi besojnë në mrekullitë e saj.

Në vendin e cilësuar të she njtë kërkojnë sh ërim. L uten për shëndet, harmoni e begati.

Pelegrinazhi kulmon më 13 Qershor, ndërsa përgjatë 13 të martave K isha e Shna Ndout vizitohet nga mijëra pelegrinë.