Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E lidhur me aktorin turk, prenzantuesja shqiptare e thotë hapur përgjigjen: Flasim, por…

Eva Murati pak kohë më parë zbuloi se Can Yaman i ka shkruar në Instagram dhe e ftuar mbrëmë në “Më lër të flas”, ka shuar kuriozitetin e të gjithëve për raportin e saj me aktorin turk me orgjinë shqiptare.

Eva Murati na tregon bisedat me Can Yaman dhe nuk janë ashtu siç mendoni!

Eva ka treguar se ajo dhe Can vazhdojnë të bisedojnë, por kanë një komunikim normal, asgjë më tepër.

“Kam një komunikim normal siç kam me shumë figura të tjera të njohura. Instgram këtë ka bërë tani, që e ka bërë botën shumë të vogël edhe e ke komunikimin edhe me persona që dikur i shihje në filma”, tha Eva.

They are ants" / The well-known Albanian moderator Eva Murati has a strong message for the colleagues who attack her: He killed with ... - Gossip