Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E lanë vetëm me qenin, raportohet se djali 3 vjeç dha shpirt: E kishte bërë nuk njihej

Azis Ahmed, tre vjeç, dha shpirt pasi dy qenë pitbull të një komshiu ia mo rën je tën. Edhe nëna e djalit u lë ndua. Ngjarja ndodhi në shtëpunë e tyre në Carteret, New Jersey, të marten.

It is believed that these two pit bulls, Logan (left) and Rocky (right), were responsible for the mauling that killed the toddler

Dy qentë Logan (majtas) dhe Rocky (djathtas), ishin përgjegjës për vogëlushin që dha shpirt.

Burimi: santeplusmag/ Marrë nga Gazeta Korrekte