Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E kapën me ”presh në duar”, do vini duart në kokë se sa para i janë gjetur gjyqtares shqiptare në shtëpi

Pas shoqërimit të gjyqtares së Krujës, Enkeleida Hoxha, me ur dhër të SPAK., pol icia zbarkoi në banesën e saj në zonën e Komunës së Parisit në Tiranë.

Image result for Enkeleida Hoxha

Mësohet se pas kontrollit po li cia ka gjetur në banesën e saj një shumë parash prej 10 mijë dollarësh, të cilat janë seku estruar pasi dyshohet se janë të përfituara në mënyrë jo të rregullt në këmbim të vendimeve që kjo gjyq tare jepte duke favorizuar të dën uar.