Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E gjetën të pa jetë në pyll, jepet një dëshmi për e rëndësishme 16-vjeçaren shqiptare

Detaje të reja vijojnë të dalin në dritë nga vd ekja mis terioze e 16-vjeçares shqiptare Maria, në Trikala të Greqisë.

maria-hyseni-1 -

Në po licinë greke ka mbërritur një dëshmi e re, që tregon momentet e fundit të adoleshentes, para se të ndodhte ngjarja trag jike.

‘Voice.gr’ raporton se një vajzë e re i është drejtuar avokatit të familjes së vik timës dhe i ka thënë se e ka parë këtë të fundit në orën 03:45, në rrugën ‘Athanassiou Diakou’, gjysmë ore pasi po lici 27-vjeçar pretendohet se e la atë (regjistruar nga kamerat lokale në orën 03.15) dhe disa metra larg shtëpisë së saj. Sipas kësaj dëshmitareje, Maria ka qenë e mërzitur duke qarë.

Maria Hyseni

Nga ana e tyre, familjarët e vikti mës apelojnë te kushdo që ka parë ndonjë gjë tjetër atë natë nga e marta në të mërkurë të kontaktojë avokatin e saj dhe të vijë për të dëshmuar.

Kamera që e pikasi pranë shtëpisë, autoritetet greke nën 'vello ...