Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E gjeni dot çfarë nuk shkon në këtë foto? Nëse e zbuloni jeni gjeni sepse 99% gabojnë

Megjithatë, njëjtësia i atribuohet lojërave të trurit, të cilat nganjëherë mund të përthyejnë atë se çfarë mendja përcepton.

Style Lupe

Në mesin e disa testeve të përfshira nga platforma Bright Side, gjendet edhe një mace e njëjtë teksa vështron kamerën. Megjithatë, në të dy fotografitë ekziston një dallim.

A arritët ta gjenit dallimin? Nëse jo, atëherë përgjigjen e keni më poshtë:

Hunda e maces është më e shkurtër në fotografinë në anën e djathtë.

Pse ëndërroni për një mace të madhe të kuqe. Doesfarë ëndërron një mace e  kuqe për një grua: tiparet e vizionit