Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E fundit : Familja e 15 vjecarës merr vendimin që nuk pritej

Lajmi i për dhu nimit të 15-vjeçares t. ronditi gjithë opinionin publik. Familja e saj ditët e fundit ka dhënë disa intervista ku me dhi mbje rrëfenin si e kishin mësuar të vërtetën e hidhur.

Sot mësohet se familja e 15-vjeçares është larguar nga lagjja ku jetonte më parë drejt një tjetër qyteti.

Një gjë e tillë u bë i ditur nga drejtoresha e Përgjithshme e Politikave në Ministrinë e Shëndetësisë, Merita Xhafaj në mbledhjen e “Aleancës së Grave Deputete”, e cila sqaroi se ky vendim është me qëllim mb rojtjen e vajzës dhe familjarëve të saj pasi jetonin në një pallat.

“Vajza sot është në r.r ezik për kr. im pasi brenda një hyrje në pallat, në katin e dytë banon dhu nuesi dhe djemtë e tij rrinë te shkallët, dhe në katin e 3 banon familja me vajzën.

Është duke u dhënë ndihma mjeko ligjore, që nga ora 12 e drekës pranë qendrës “Lilium” ku do të strehohet për 72 orë. Ndërkohë pas shumë përpjekjesh me familjen, më në fund ka pranuar që të lëvizë”, tha Xhafaj.