Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E dh imbshme: V arroset Dafina që nd ërroi jetë në li ndje, e pë rcjell edhe djali i posalindur (VIDEO)

Hu.mbja e Dafina Kamberit nga Presheva ka tro.nditur gjithë opinionin.Ajo ka h umbur jeten pas një k omplikimi kur solli në jetë djalin e saj. Ajo u v.arros dje nga familjarët dhe miqtë të cilët me lotë në sy e p ërcollën deri tek va rri.E një pamje më e dh imbshme është ajo e djalit të saj, i cili nga dritarja pë rcjell nënën e tij të nd jerë.

Hu.mbja e Dafina Kamberit nga Presheva ka tro.nditur gjithë opinionin.Ajo ka h umbur jeten pas një k omplikimi kur solli në jetë djalin e saj. Ajo u v.arros dje nga familjarët dhe miqtë të cilët me lotë në sy e p ërcollën deri tek va rri.E një pamje më e dh imbshme është ajo e djalit të saj, i cili nga dritarja pë rcjell nënën e tij të nd jerë.P amjet në videon më poshtë: