Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E bujshme/ Ish-Prokurorit Adriatik Llalla i hiqet liria, do futet në qeli dhe do nis edhe konfiskimi i pasurisë

G jykata e Posaçme dënoi me 2 vite b ur g ish-Pr okurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla, për “fs hehje dhe mosdeklarim të pasurisë”.Gjithashtu atij i hiqet e drejta për 5 vjet nga us htrimi i posteve publike.

Adriatik Llalla merret i pandehur për mosdeklarim pasurie – A2 CNN

Pr ocesi ndaj tij u ndoq dhe nga vëzhgues të ambasadës amerikane. “B urgun ta kryejë në bu rg të sigurisë së zakonshme, menjëherë sapo të marrë fo rmë të prerë”, u shpreh në seancë gj yqtarja Daniela Shirka.

Llalla është zyrtari më i lartë i d ënuar ndonjëherë në Shqipëri. Atij do t’i konfiskohet pasuria: Një apartament në Durrës dhe 3 tokë arë janë pronat që janë seku estruar dhe kjo me kërkesën e SPAK.

Çfarë ndodhi më herët? Gjatë seancës së sotme nëpërmjet avokatit, Llalla kërkoi pafajësi, teksa e konsideroi akuzën ndaj tij si të stisur, mëson Top Channel.

Gjatë mbrojtjes, Hazizaj tha se ata pranojnë vetëm një mosdeklarim, por e quan ga bim njerëzor.

Adriatik Llalla zyrtarisht i pandehur! SPAK: Fshehu pasurinë në 3 raste në  kufi - Shqiptarja.com