Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E bujshme! Alket Rizai ngre ”në këmbë sërish” Greqinë, e dinin në qe li po e gjetën duke shëtitur me makinë luksoze në mes të Lamias: U la dhe i lirë

Një ngjarje e pa zakontë ka ndodhur në qytetin e Lamias në Greqinë Qendrore, ku sipas mediave lokale,ka shkaktuar habi dhe hutim tek p ol icia vendase.

Alket Rizai 'habit' sërish policinë greke, si u zbulua rastësisht se kishte  dalë nga burgu. Në makinën luksoze të një personazhi të njohur dhe me  shqiptarin e kërkuar për vrasje

Sipas këtyre mediave, një pa trullë e ndërhyrjes së shpejtë të po li cisë Greke,ka ndaluar një automjet të dy shimtë që po kalonte në rrugët kryesore të qytetit të qetë të Lamias. Mbasi i kanë dhënë sinjalin e ndalimit,agjentët kërkuan prej udhëtarëve të dalin një nga një nga automjeti i bl induar i markës BMW në të cilin ndodheshin.

Me habi dhe hutim, agjentët panë të parin të dalë prej automjetit, i dë nu ari i famshëm i burgjeve greke, Alket Rizai dhe më pas një shtetas grek, edhe ai personazh i njohur i botës së kr imit në vend dhe në vazhdim në tjetër shqiptar, 36 vjeç.

Pasuan momente f rike dhe hutimi, me policët të cilët besuan se ndoshta Rizai kishte bërë një tjetër arr atisje spektakolare nga burgjet greke, por ka qenë vetë Alket Rizai që i ka informuar se ai ka dalë me leje nga bur gu i sigurisë të la rtë në Dhomoko dhe se nuk ka arsye që të vihen në a larm.

Pasi janë verifikuar të dhënat e 3 personave që ndodheshin në automjet,u gjet se personi i tretë që ndodhej në automjet ishte një shtetas shqiptar i shp allur në kërkim për disa ve pra pen ale.

Ai u ar restua dhe do të dërgohet në gjy katë, ndërsa Alket Rizai dhe shtetasi grek u lanë të lirë të vazhdojnë udhëtimin e tyre.