Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

E bleu një shalqi në tregun e Durrësit/ Shqiptarja vë duart në kokë kur e hap

Siguria ushqimore në vendin tonë është pikën e saj më kritike. Rasti i fundit që e provon këtë është i një zonje në Durrës, e cila ka blerë një shalqi në treg dhe është shokuar nga ajo që ka gjetur brenda.

Ndërsa e ka prerë, në vend që brenda të ketë shalqi, gjeti lëng shalqiri.

Nuk dihet nëse tuli i shalqirit ishte kthyer në formë lëngu nga pjekja e tepërt apo nga kimikatet pa masë që u hidhen. Me rëndësi është që AKU të veprojë, të monitorojë dhe kontrollojë frutat, perimet dhe gjithë ushqimet e tjera që tregohen në vend.