Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dyshohet se i mori jetën foshnjës së vogël, jepet vendimi për mjekun shqiptar

Gjy kata Themelore në Gjilan ka caktuar masën e a rrestit shtëpiak prej 30 ditësh për të pandehurit V. Th.

“Ekziston dyshimi i bazuar se më datë 21 maj 2021, i pandehuri V.TH., në Re partin e Gjinekologjisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit, me rastin e lindjes së të dë mtuarës D. Ll. nuk ka ndërmarrë veprimet me kohë për mjekim, pas lindjes, për një kohë të shkurtë është konstatuar se fëmija është pa shenja jete”, njofton gjy kata.

Me këto veprime, i pandehuri dyshohet se ka kr yer veprën pen ale “trajtim i pandërgjegjshëm mjekësor” vepër e sanks ionuar me Kodin Pe nal të Republikës së Kosovës (KPRK).