Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Duket si një fëmijë i vogël, po do mbeteni pa fjalë kur të lexoni se sa vjeç është/ Vuan nga një sëmundje që s’e le të rritet

Hasbulla Magomedov ka çm endur internetin që kur videot e tij pushtuan TikTok-un gjatë javëve të fundit, por ka shumë njerëz që ende nuk e njohin rusin e etiketuar ‘Mini Khabib’.

Hasbullah Magomedov Wiki, Biography, Disease, Age, Interesting Facts And  More

Një nga pyetjet më të shpeshta që bëhet në lidhje me Hasbullën është sa vjeç është në të vërtetë. Përgjigjja ka tronditur shumë njerëz pasi u zbulua se pavarësisht tipareve të tij fëmijërore, Hasbulla është në të vërtetë 18 vjeç.

Një mjek ka publikuar një video në TikTok për të shpjeguar gjendjen e rrallë gjenetike përgjegjëse për shtatin e shkurtër dhe zërin e lartë të Hasbullas, si dhe prognozën dhe trajtimet e mundshme. Sipas Dr. Karan Raj, Hasbulla vuajnë nga mungesa e hormonit të rritjes, një çrr egullim gje netik që ndodh kur gjëndra e hipofizës së trurit (përgjegjëse për prodhimin e shumicës së horm oneve) nuk mund të prodhojë hor monin e rritjes.

Muy picante! El pequeño Hasbulla Magomedov muele a golpes a sus  entrenadores y es viral - El Intra Sports