Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Doni t’i dini të gjitha Mrekullitë e mëdha që kanë ndodhur në Kishën e Laçit? Në këtë video i keni të gjitha: Do u gëzohet shpirti!

Qyteti i vogël i Laçit, ofron një pritje të pazakontë për mijëra e mijëra besimtar që vinë për të përjetësuar besimin për të gjetur paqen dhe për tu prehur në mëshirën e Zotit në Kishën e mrekullive.

Ç'duhet të dini para se të shkoni tek Kisha e Laçit për herë të parë - Shqipëria

Por cila ka qenë mrekullia më e madhe në historinë e Kishës së Laçit?

Këtë përgjigje na thotë vetë Nadir Murra.