Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Doni Goran serbin ju k*rva”/ Ja çfarë ka ndodhur dje në koncertin në Korçë

Disa persona janë shoqëruar për shkak se hodhën g az lot sje llës në mes të turmës së njerëzve që dëgjonin Goran Bregoviçin në Korçë. Po li cia e ka pasur të lehtë të identifikojë disa prej tyre për shkak të pjesmarrjes së ulët në koncert.

Një video e shpërndarë nga Albanian Post tregon dy prej të shoqëruarve që i bërtasin p oli cëve në momentin që këta i kanë kapur.

“Serbët doni ju? Mbajini ku*vat!” – thonë ata, pasi një pjesë e atyre që shijonin muzikën e Bregoviçit ishin turistë serbë.

Video më poshtë: