Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Doli ta kërkonte burri në televizor, por i riu shqiptar e refuzon Sindin vajzën që tha jam e vir gjër: Pse me atë do….

Pas një takimi tepër të mirë me Andin, Sindit iu kërkua nga produksioni që të zgjidhte djalin e radhës për të dalë në një takim romantik.

Sindi zgjodhi Elvisin duke qenë se në takimin e improvizuar që patën në studio ia kaluan mjaft mirë. Por djali nga krahu tjetër e re fuzoi zgjedhjen, duke shtuar se aktualisht ndodhet në një takim me Tean dhe do të preferonte të respektonte këtë të fundit. Më tej ai theksoi se e vlerëson shumë Sindin dhe do të dëshironte shumë që takimi mes tyre të lihej për një moment të dytë.

22-vjeçarja deklaroi se e mirëkupton këtë vendim të djalit, por ajo është e parimit që disa gjëra vijnë vetëm një herë në jetë, e kjo ftesë ndaj Elvisit mund të ndodhë vetëm në atë moment. Ndërkohë pas refuzimit, Sindi zgjodhi në një takim Marisin. Presim dhe të shohim se çfarë do të ndodhë…

“Ta shtyj për zgjedhjen se unë jam në takim me Tean, dua të bëj takimin me të, unë do e shtyj takimin. Shumë faleminderit për Tean, unë dua të respektoj takimin me Tean”.