Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Do të ketë lirim masash? Pëllumb Pipero paralajmëron: Bëhuni gati!

Lidhur me m asat e vendosura nga komiteti teknik i eks per tëve, duke vlerësuar situatën aktuale m jeku Pëllumb Pipero thotë se duhet të ketë një l irim të tyre.

Dr. Pëllumb Pipero rrëfen historinë e jetës së tij - Dua të të bëj të  lumtur, 16 Maj 2020 - YouTube

“Nëse vazhdojnë këto shi fra, m asat nuk kanë arsye të sh tohen. Për kun drazi duhet të l irohen”, thotë Pipero.