Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dje i doli një video me Sheilën? Kledi pyetet a është në lidhje me të: Do flas shumë shpejt për të!

Një video po qarkullon nëpër rrjet ku duken Sheila dhe Kledi që luajnë me duar me njëri-tjetrin, nuk mungonin shikimet, buzëqeshjet, përkëdheljet e të gjithë i bënë çift!

Nuk përjashtohet mundësia se Kledi dhe Sheila mund të jenë duke xhiruar ndonjë klip apo duke bashkëpunuar për diçka.

Kledi foli për herë të parë për pamjet në emisionin Breaking. “Do flas shumë shpejt për çdo gjë lidhur me Sheilën,” tha ai pas pyetjes nga moderatorja.