Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Djalin ia morën në vitin 1995/ Do qani kur të shikoni si e gjeti pas 25 vitesh e do vini duart në kokë, kur do lexoni kush ia mori

Në 1995, Maria Mancia përjetoi gjënë më të keqe që mund t’i ndodh një nëne. Djalin e saj të vogël ia morrën.

steven1

Për shumë vite ajo kërkoi, por nuk mundi të gjente asgjë. Ajo kaloi 25 vite pa ditur asgjë për të birin. E gjitha që i kishte mbetur nga djali i saj ishte një foto e djalit 1 vjeç.

Ajo i kishte humbur shpresat për ta gjetur dhe gati po dorëzohej se nuk do ta shikonte më djalin e saj. Më pas ajo vendosi të kontaktonte ish-vjehrrën e saj. Marian tregon:

Nuk më thoshin asgjë. Nuk donin të më tregonin asgjë.”

Më pas u zbulua se djalin ia kishte marrë ish-burri i saj dhe ishte larguar nga vendi. Bashkë me djalin ai ishte larguar drejt SHBA-së-

Nga Meksika më pas çështja kaloi në Amerikë dhe ai gjetën djalin. Babai i kishte thënë djalit Steven se nëna e tij kishte humbur jetën. Takimi i tyre pas shumë vitesh ta prek shpirtin. Kurse djali ka thënë:

Unë nuk e dija që nëna ime jetonte. Ndihem shumë keq për atë që ka bërë babai im.”

steven3

Maria