Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ditën e dasmës kupton diçka që vajza e tij ia kishte fshehur me vite (Foto)

Jo të gjithë i duan tatuazhet, sidomos prindërit. Të rallë janë ata që i pranojnë me lehtësi kur vizatimet në trup të fëmijëve të tyre, prandaj edhe këta të fundit mundohen t’i fshehin nga prindërit e tyre.

Kështu, edhe Amy Davison nga Britanika duke e ditur që babai i saj i urren tatuazhet, e ka mbajtur të fshehtë me vite një të tillë në krahun e saj, deri në ditën e dasmës kur babai ia pa, transmeton gazetametro.net

Babai, Mark Davison mbeti i habitur kur në krahun e vajzës së tij pa në vizatim shumë të madh, me plot ngjyra.

“U habita! Ajo ma paska mbajtur të fshehur kaq gjatë tatuazhin e saj, dhe pikërisht sot në dasëm e kuptova, nuk arriti ta fshehë më”, ka thënë ai.

Amy për t’u mos zbuluar nga babai i saj, gjithmonë para tij ka veshur rroba që i mbulojnë krahët dhe nuk vihet në pa, vizatimi i saj.