Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dhimbje e madhe! Shqiptari bie nga kati i tetë i pallatit, ka dhënë shpirt në vend

Një person ka vd ekur pasi është rr ëzuar nga kati i tetë i një ndërtese. Rasti ka ndodhur pasditen e së dielës, në rrugën “Gursel dhe Bajram Sylejmani” në Ferizaj.

Njoftimi:
“Rr. Gursel dhe Bajram Sylejmani, Ferizaj, 08.08.2021-17:24. Vik tima mashkull kosovar, ka rënë nga kati i tetë i një ndërtese. Si pasoj e lëndi meve të marra vi ktima ka ndërruar j etë.