Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dhimbje e madhe! 6-vjeçari jep shpirt pasi piu ujë çezme, ishte i infektuar me baktere

Amerika është trond itur nga një ngjarje e rëndë. Si raportohet, në një qytet uji është infektuar me ba ktere am bema.

Urinary Tract Infection in Children: Causes and Treatment

Po ashtu e ditur bëhet se një djalë 6 vjeç ka humbur jetën pasi piu ujë. Si thonë mjekët kjo mund të ketë ndodhur sepse infen ksioni bakterial ka pre kur trurin e tij.

Mediat e huaja bëjnë të ditur se janë marrë masat që kjo gjë mos të vazhdojë më dhe është ndërpr erë funizimi me ujë.

Ende nuk dihet se si kanë përfunduar ba kteret në ujë, por po he tohet.

Why the 'brain-eating' amoeba found in freshwater lakes – while rare – is  so deadly