Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dhimbje e madhe! 27-vjeçari donte të merrte ujë në pus, ra brenda dhe humb jetën: Iku në lule të moshës!

Një ngjarje e rë ndë ka ndodhur në Gjermani. Një i ri vetëm 27 vjeç ka humbur jetën pasi ra në pus. Si raportohet nga mediat gjermane ai u fut në pus të merrte disa mo stra uji po arsye ende të pashpjegueshme, ai humbi jetën.

Foto ngacmuese

Të riun e kanë gjetur pa jetë në pus të afërmit e tij. Edhe pse ekipi e eme rgjencës shkoi menjëherë në vendin e ngjarjes ishte shumë vonë për të riun ai kishte humbur jetën.

Ende janë duke u bërë he time nga po licia në Ansbach për të kuptuar dhe gjetur se çfarë ka ndodhur.

Burimi: Bild/ Marrë nga: Gazeta Korrekte.

qirinj