Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Detaje të tjera për të fortin që strehohej në Fier publikohen/ Ia kanë nisur telefonin jashtë, sepse në të kishte…

Të tjera detaje janë zbardhur në lidhje me ar restimin e Nuredin Dumanit, dy ditë më parë në Fier. Panorama.al mëson se pas këqy rjes së telefonit të të riut nga Dibra, h etuesit kanë konstatuar se ai ka përdorur programin “EncroChat” i cili lejon shkëmbimin e mesazheve të k oduara që lexohen vetëm nga dhënësi e marrësi dhe më pas fshihen për disa sekonda.

Tri ditë pas arre stimit të Nuredin Dumanit, i cili dyshohet për të paktën shtatë ngjarje të rënda, prok uroria e Elbasanit po shqyrton mundësinë e bashkëpunimit me autoritetet e huaja më qëllim zbërthimin e telefonit të 37-vjeçarit.

Programi “EncroChat” përdoret nga persona me rrez ikshmëri të lartë shoqërie apo grupe kriminale më qëllim shmangien e përgjimeve dhe gj urmimin nga organet e p olicisë.