Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Detaje nga ngjarja në Tiranë/ Në gjendje të rëndë edhe vëllai i të riu që i mörën jetën

Erion Çela 35 vjeç dyshohet se ka qenë objektivi i aten tatit të p ërgj akshëm të ‘Don Boskos’.

Tavolina e lokalit ku ndodhej 35-vjeçari u qëll ua me breshëri kal lash nikovi nga jashtë.

Bilanci është i rëndë, Erion Çela ka humbur jetën në vendin e ngjarjes, ndërsa 4 per sona të tjerë janë p lagosur. Mes të p lag osurve është edhe vëllai i vikt imës, Blerim Çela 28 vjeç.