Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Del rezultati edhe për Beratin, ja kush ka fituar me një avantazh shumë të vogël

Në të gjithë Shqipërinë po vijon normalisht numërimi. Sipas shifrave zyrtare të KQZ deri në orën 10:30 në qarkun Berat janë numëruar 28208 vota.

Të dhënat zyrtare tregojnë se PS ka deri më tani 55.13 % të votuesve e ndjekur nga PD me 29.36 % të votave.

Partia e LSI deri më tani ka 13.2 % të votave duke marrë një mandat. Deri më tani në rang kombëtar kryeson PS me 77 mandate e ndjekur nga PD me 56 mandate.