Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Del një tjetër e vërtetë/ Ja pse Arjan Sala, h eroi 33-vjeçar u rifut në magazinën me f lakë pasi sh pëtoi 25 njerëz

Ish-shefi i Em ergje ncave Civile, Shemsi Premçi, përmes një interviste të dhënë për Faxnews ka dhënë detaje nga vd ekja e Arjan Salës, 33-vjeçarit hero që u vet ësakri fikua për të shp ëtuar punonjësit e qendrës tregtare ku punonte si roje sigurie.

VIDEO nga operacioni i zjarrfikësve te qendra tregtare, ende asnjë gjurmë  nga roja Arjan Sala! Familjari futet brenda magazinës për të kërkuar: Nesër  do ndërhyjmë vetë - Shqiptarja.com

Premçi shprehet se Arjan Sala u vetëshpall he ro për faktin se pasi arriti të nx irrte nga godina të gjithë punonjësit, u f ut aty për të luf tu ar me fl akët dhe t’i shu ante ato dhe këtë e de monst ron një bo mbul fikë sezj arri e gjetur pranë t rupit të tij.

Shpëtoi 25 persona nga zjarri në qendrën tregtare, pas 45 orësh, ende asnjë  shenjë nga Arjan Sala - Top Channel