Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Del fotoja/ Si duket sot mjeshtri i madh Mirush Kabashi pasi kaloi sëmundjen e keqe, nuk e hoqi besimin

I madhi Mirush Kabashi u shë rua nga së mundja e rë ndë një vit më parë.

Image result for mirush kabashi

Lajmin e dha një puno njëse s pitali, e cila publikoi në maj të vitit të kaluar një foto me aktorin e madh. Ata ndodheshin në ambientet e s pitalit ku aktori ishte në një karrige me rrota. Mjeshtri i madh sapo kishte dalë nga një seancë radi otera pie, pasi vu ante prej dy vitesh nga një së mundje e rën dë.

Ajo që të bën përshtypje, është fakti që aktori i madh, sot 73 vjeç, nuk e ka hum bur b esimin dhe s hpresën, sepse edhe në atë gjendje, ai pozon duke buzëqeshur. Të gjithë e dimë se aktori i madh ka patur pasion të madh sportin dhe sidomos notin.

Kthehu shpejt, mjeshtër! Ne të presim!