Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Del fotoja/ Ky është i riu që i morën jetën në mes të Vlorës

Delon Troqe, h umbi jet ën këtë mbrëmje, pas një atenta ti me k*lla shnikov, të ndodhur në zonën e Skelës në Vlorës.

Syri Tv ka siguruar foton e Delon Troqes. Edhe pse është transportuar me urg jencë në Spitalin Rajonal të Vlorës, Troqe u raportua se ka humbur jetën,

Po li cia ka shkuar menjëherë në vendngjarje ku ka ngritur pika kontrolli, ndërsa vijon k rehja e saj si dhe janë shoqëruar disa persona që mund të kenë djeni për ngjarjen.