Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Del emri dhe fotoja/ Ky është i f orti i Shkodrës që e el imin uan sonte

Vr it et me a rmë zj arri, i fo rti i Shkodrës, Bardhok Plani.

Gazetari Senad Nikshqi, raporton për “BalkanWeb” se Plani ka mbetur i pa j etë në unazën e qytetit.