Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Deklarata tronditëse e infermieres: Pacientët po trajtohen në mënyrën e gabuar, po i vr asin qëllimisht!

Një infermiere nga New York, e cila është në vijën e parë të frontit në luftën kundër koronavirusit, ka deklaruar se pacientët aty po vr iten qëllimisht, duke i vendosur në ventilatorë.

Ajo u shpreh e tronditur:

ËSHTË SI NJË FILM HORROR! JO PËR SHKAK TË SËMUNDJES, POR MËNYRËS SE SI PO TRAJTOHET. KA SHUMË NEGLIZHENCË DHE ASKUSH NUK INTERESOHET. NJERËZIT PO VRI TEN DHE ASKUJT NUK I INTERESON.
Ajo ka hedhur dhe një video në You Tube, në të cilën tregon atë se çfarë po ndodh brenda spitaleve.

Guvernatori i New York-ut, Andrew Cuomo ka thënë se rreth 80 përqind e njerëzve që shkojnë në ventilatorë vd esin, megjithëse ai i referohet pacientëve që ishin në kushte të rënda para se të viheshin në intubim

Në një video në YouTube, doktori i dhomës së urgjencës në Nju Jork, Cameron Kyle-Sidell tha:

UNË KAM BISEDUAR ME MJEKË NË TË GJITHË VENDIN, DHE ËSHTË DUKE U BËRË GJITHNJË E MË E QARTË SE, PRESIONI QË NE PO OFROJMË MUND TË DËMTOJË MUSHKËRITË E PACIENTËVE. KA TË NGJARË QË PRESIONET E LARTA QË NE PËRDORIM PO DËMTOJNË MUSHKËRITË E PACIENTËVE NË TË CILËT PO VENDOSIM TUBAT E FRYMËMARRJES. NUK ËSHTË FAJI YNË. NE NUK E DINIM!

Leave a Reply