Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Deklarata e papritur e modeles shqiptare: Këngëtarja u bë shkak i ndarjes së Jonidës nga Romeo, mos më ngacmo më

Xhensila Pere ka qenë e ftuara speciale e puntatës së radhës në #EXPULS përballë gazetarit Ronaldo Sharka.

E pyetur për zhg ënjime nga personazhe nga show biz-i, ajo u shpreh:

“Asnjë personazh publik nuk është ashtu siç është në tv! Këtë duhet t’a pranojmë! Zhg ënjim… ti v des mo me më nxjerr ca emra! E di kush më ka zhg ënjyer? Xheisara! Sepse nuk më pëlqejn që bëhet gjithmonë shk ak për nd arje çiftesh, mos më nga cmo më shumë! Publiku është i zgjuar, e kupton vetë”- u shpreh ajo.

Po të rikthehemi pak pas në kohë, Xheisara pati një pë rpla sje me Jonida Maliqin tek kënga Magjike, e më pas qarkulluan zëra sikur kishte ng acm uar Romeon!