Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin pamjet e automjetit të vik timave, dy vëllezërit në Durrës u qël luan me 55 plu mba (Foto)

Në pamje duket shenjat e pl umbave që kanë përshkuar makinën, jo vetëm në xhamin e pasmë, por edhe në djathtë me breshëri duke mos u dhënë asnjë mundësi reagimi Viktor dhe Besmir Haxhias.

Mbi makinën ku po udhëtonin dy vëllezërit Haxhia u zbrazën 55 plu mba nga autorët duke mos u dhënë asnjë mundësi reagimi.

Kaq është numri i gëzhojave që janë gjetur në vendin e ngjarjes nga ekspertët e kr iminalistikës./shqiptarja

Leave a Reply