Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin mesazhet që i dërgonte të miturës 46-vjecari në Pogradec: Të dua o dritë (Foto)

Blerim Bizgjoni, 46-vjeçari nga Pogradeci i ar  restuar nga Pol  icia për “Marr  ëdhënie se  ksuale ose hom  oseksuale me të mitur”, ishte shumë aktiv në rrjetet sociale. Aktiv në komentet që i linte 14-vjeçares në profilin e saj në Facebook.

FOTOT/ 'Të dua, o dritë...', dalin mesazhet që

E kjo e fundit, e cila e çoi pas he  kurave bashkëfshatarin nga Vërdova, me den  oncimin se ishte dh  unuar, pre     sionuar dhe pë   rdh   unuar prej një muaji nga 46-vjeçari, nuk ia linte mangut përgjigjet.

Nga profili i të miturës në Facebook, shohim se replikat e tyre me komente kanë vijuar deri tre ditë më parë, kur në një foto që ka postuar e reja, Blerimi i komenton me emoji “i love you”.

Ndërsa ajo i përgjigjej me emoji, dhe në komplimentin si gazetare, ajo ia kthen “haha, e di e di”.

FOTOT/ 'Të dua, o dritë...', dalin mesazhet që