Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin detajet rrëqethëse/ Makina u bë copa-copa, tre fëmijë shqiptarë kanë humbur jetën më i vogli 8 vjeç

Një a ksid ent i rë ndë ka ndodhur dje në fshatin Korroticë e Ulët të Drenasit, ku si pa sojë kanë vde ku r dy gra, ndërsa janë lë nduar edhe 5 persona, tre prej tyre fëmijë.

Pamje - Aksident i rëndë në Drenas

Të gjithë të l ënduarit janë jashtë rre zikut për jetë, përkundër lë ndimeve të marra. Një nga v
iktimat është e moshës 26 vjeçare dhe është nga fshati Burojë, ndërsa tjetra është e moshës 48 vjeçare nga fshati Vërboc i Drenasit. Të dy v ik timat janë familjare.

Ata kanë treguar se v ik timat janë sjellë në qendër me lë ndi me të rënda, l ën dime të brendshme dhe të jashtme. Fëmijët janë të moshës 8 vjeçare, 10 vjeçare dhe 17 vjeçare.

Aksident i rëndë në Drenas, humb jetën një grua