Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin detajet rrëqethëse/ I mori në telefon dhe tha hajdeni se u mora jetën tre vajzave të mia, më e vogla ishte 1 vjeçe

Tre vajza u gjetën të pajeta në banesën e tyre në Vjenë në Austri. Detaje të tjera kanë dalë në lidhje me këtë ngjarje të rëndë.

Ishte nëna ajo që te lefonoi po lic inë dhe u tha se u kishte marrë jetën tri vajzave të saja. Gruaja 31-vjeçare mendohet se është nga Nepali dhe ngjarja e rëndë mendohet se ka ndodhur gjatë orës katër të mëngjesit të së shtunës.

Deri më tani thuhet se ajo mund t’i ketë mby tur vajzat e saj dhe se më e vogla prej tyre ishte vetëm 1 vjeçe.

Nëna e tyre kishte lën dime në trup dhe si raporohet ajo kishte thënë edhe se donte t’i jepte fund jetës së saj.

Dy vajza e tjera ishin tre dhe nëntë vjeçe. Ende nuk dihet se çfarë e ka sh tyrë të bëj një gjë të tillë nënën. Por po licët janë shprehur se ajo që kanë parë ata në banesën ku jetonte nëna ishte rrëqethëse.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.